Denní menu



 
OTEVŘENO

Pondělí 10:30 - 23:00
Úterý - Sobota 10:30 - 24:00
Neděle 10:30 - 22:00



REZERVACE MOŽNÉ POUZE
TELEFONICKY NA:

547 212 983
Okruh, s.r.o. Rybnická 75, 634 00 Brno
(trolejbusem č. 25 a 26, zastávka Raisova)
email: restauraceokruh@seznam.cz


RESTAURACI PROVOZUJE FIRMA
OKRUH, s.r.o.
IČ: 28310071
DIČ: CZ28310071
Sídlem: Rybnická 75,  Brno – Nový Lískovec
zapsaná v Obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Brně, oddíl C, vložka 60402



Zvětšit mapu



 

 
DENNÍ MENU

 
MENU RESTAURACE OKRUH-PUB
15. 1. – 19. 1. 2018
 
PONDĚLÍ ČESNEKOVÁ S OSMAŽENÝM CHLEBEM
1. Pečená marinovaná krkovice, mačkané brambory 99,- Kč
2. Kuřecí steak, dušená mrkev na másle, opékané bramborové kostky 99,- Kč
3. Znojemská hovězí pečeně, dušená rýže 109,- Kč
4. Makarony v tomatové omáčce s kuřecím masem hobliny parmezánu 99,- Kč
5. Smetanový špenát, vařené brambory, vejce 2ks 89,- Kč
SALÁT. Míchaný zeleninový salát, grilovaný hermelín, pečivo 99,- Kč 
MENU TÝDNE. „MASOVÝ TALÍŘ“ (koleno, žebra, kuřecí křídla, klobása, hořčice, křen, okurek, feferonky), chléb 129,- Kč
 
ÚTERÝ HOVĚZÍ VÝVAR SE ZELENINOU A NUDLEMI
1. Kuřecí řízek v sezamové strouhance, bramborová kaše 99,- Kč
2. Hovězí nudličky „STROGANOF“, hranolky 109,- Kč 
3. Vepřová husarská roláda, divoká rýže 99,- Kč 
4. Slovenské halušky s brynzou a anglickou slaninou zdobené cibulkou 99,- Kč
5. Zapečené palačinky s tvarohem a ovocem zdobené čokoládou a šlehačkou 89,- Kč
SALÁT. „Caesar“ (listy římského salátu, dresing, krutony, parmezán) s kuřecím masem 99,- Kč 
MENU TÝDNE. „MASOVÝ TALÍŘ“ (koleno, žebra, kuřecí křídla, klobása, hořčice, křen, okurek, feferonky), chléb 129,- Kč
 
STŘEDA DRŠTKOVÁ
1. Kuřecí filované prso přelité nivovou omáčkou, šťouchané brambory s angl. slaninou 99,- Kč
2. Vepřové játra na roštu, hranolky, tatarská omáčka 99,- Kč
3. Vepřové medailonky z panenky na houbovém ragú, bylinková rýže 99,- Kč
4. Kuře na paprice, těstoviny 99,- Kč
5. Smažený sýr, vařené brambory, tatarská omáčka 99,- Kč 
SALÁT. Listy salátů, cherry rajčata, žlutý meloun, balsamico, bageta 89,- Kč 
MENU TÝDNE. „ MASOVÝ TALÍŘ“ (koleno, žebra, kuřecí křídla, klobása, hořčice, křen, okurek, feferonky), chléb 129,- Kč
 
ČTVRTEK ZELENINOVÁ KRÉMOVÁ S KRUTONY 
1. Pečený lososový filet na kopru, smetanový přeliv, vařené brambory 109,- Kč
2. Kuřecí roláda plněná anglickou slaninou a špenátem, americké brambory 99,- Kč
3. Čínské nudle s vepřovým masem, zeleninou a čerstvým koriandrem 99,- Kč
4. Vídeňský hovězí guláš, houskový knedlík 109,- Kč
5. Mexické fazole, chléb 89,- Kč
SALÁT. Míchaný zeleninový salát, hermelín v bramboráku, dresing 99,- Kč
MENU TÝDNE. „ MASOVÝ TALÍŘ“ (koleno, žebra, kuřecí křídla, klobása, hořčice, křen, okurek, feferonky), chléb 129,- Kč
 
PÁTEK FRANKFURTSKÁ 
1. Glazovaná vepřová kotleta se zázvorem, šťouchané brambory 99,- Kč
2. Kuřecí prso zapečené anglickou slaninou a nivou, opékané bramborové kostky 99,- Kč
3. Masové rizoto se zeleninou sypané sýrem, sterilovaný okurek 99,- Kč
4. Segedínský guláš, houskový knedlík 99,- Kč
5. Plněné houby „PORTOBELLO“, šťouchané brambory 89,- Kč 
SALÁT. „COLESLAW“, smažená vepřová kapsa plněná šunkou a sýrem 99,- Kč 
MENU TÝDNE. „ MASOVÝ TALÍŘ“ (koleno, žebra, kuřecí křídla, klobása, hořčice, křen, okurek, feferonky), chléb 129,- Kč